Skip to main content

happy birthday omnom !

omnom :"))))
assalamualaikum n haliu again, again!! :D

okay, today im glad to wish my besties my girlfrenz mysahabat myshayunx HAPPY BIRTHDAY !! HAPPY BIRTHDAYY :)) happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday happy birthday happy birthday to y0uuuu ! this is special entry for youuu budu! haha. untuk birthday girl NUR FARAH HANIM JOHARI

first of all, saya mau bangga kejap sbb im the first person yg call and wish you happy birthday this year . yeayyy! suka2x. okay. next saya mau wish ko ney....

smga ko makin kurus, makin insaf, makin baik, makin igt kawan, makin bahagia dgn ikhwan, makin cantik, makin ada perasaan maw insaf, makin sayang saya *wink* makin cute makin berjaya, makin banyak duit, makin sayang kawan2 kita, makin jd anak yg baik , makin segala2nya la. 
ucapan sa gik..

sa mau ckp thnx sbb jadi sahabatyangbaik tuk saya , walaupun kau punya otak biul sikit, macam kurang neuron. haha.. tp kwn yg kitak mmg best habis. tidak bosan. sbb kita sama otak kan? eventhough i know your mom gonna upset dgr yg otak kita dua sama. HAHA. but who cares?

thnx jgak sbb SelaluAdaUntukSaya! toink! haha. kau ada tyme happy tyme sedih tyme pokai tyme marah tyme segala2nyala. iloveyoula omnom! Having a bestfriend who always know when i'm sad is cool!

sa jg mmaw say sorry for everything yang saya and smua kwn2 kita pernah buat kat kau. sa tau ko org paling tough skli kat geng2 kita kat matrik kan? kau selalu kena pukul marah, kena olok, kena buli . tpi kau kuat! sa minta maaf dulu2 yang sa marah kau tu, sebab sa sayang kau. kami syg kau. kau mcm adik kami dah dlm cp1t1 tu. and time kita gaduh time glee tu, soo sorry yeah. i think back about that, not only you yg salah. everyone ada salah. sa harap ko tak simpan dlm hati. dan saya yakin kau pun sedar yang benda tu banyak mengajar kau lebih matang kan? saya nmpk kau berbh esp time sem two tu, but bukan smua dpt trima kau terus kan? tp aku trus okay, sbb aku kenal kauu sgt . n i apreciate perubahan kau :) happyforyou! and everytime aku ingat kau, aku cari kau, even ada suara2 jahat ckp 'buat pa cari anim?' , sa senyum jak. sa yakin ko berubah, and you prove it. and starts for that thing, sa anugerahkan kau KEBAL. mmg kebal dan kuat. thnx anim :)

sejarah kita di matrik even 1year , tapi dia btul2 merapatkan hubungan kita, mewarnai hidup kita! cehwah :) sbb kita hidup terperuk dlm KML tu , pandang muka2 yang sama jak, n gaduh dgn muka yg sama jak kan? jd smua mmg dh knl kwn masing. sooo. sa mau ckp sa sayang kau budu! :)) sa mesti rindu mau outing dgn kau sbb kau la kawan palingbest bawak outing. hehe. kuat makan! kuat jalan! klu lps ni ada org halang persahbatan kita pun, sa xkan terpengaruh sbb sa tau you are..TRUE FRIEND !

A true friend is that one person who's proud of you when you succeed and don't leave you when you fail.

btw, klu da fail sama2? mmg xkan tgglkan kwn tu..wakakaXD

lastly, happybornday!

Comments

  1. Happy Birthday NurFarah Hanim Johari :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…