Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2010

benci sakit bengang

sakitnya hati ak tahap maximum sudah ni. mcm **** betul la. hish. since hari tu lagi ak nak upload pic, msti xdapat. knpa ne? knpa ? knpa ? pening sudah ak. aku bukan byr murah **** ni. mahal. haissh. tapi line tetap mcm ****. geram sungguh aku. pening ~ haishhh. kalau boleh tendang org skrg, maw jua ak tendang ! sbr jak la~ sabar~ sabar~ sabar!!!!!!!!!!!! geram * geram * geram

HOPEFULLY, malam ni okey ! kalau nda, maybe ak pengsan kejap ~~ aduhh. sakit jiwa kita ~aku akan menanti and terus menanti !!

<
<





kepeningan ~~

aslmkm smua ~ wah ! menakjubkan. haha. finally, terpost jugak 1 post for this blog after fews months terbengkalai . wahaha.

yang paling menyayat hati when i failed to upload d' best layout 4 diz blog. but its okey. btw, i start with crita psl AF smalam. cehh. awal2 ni. takpa2.
aku mang suka performance c IWAN, DAUS, SHAHIR, ANUM N ADIRA. even ada both of them yg memang ak tak minat lgsg~ haha.
to be honest , ema betul2 buat ak pening la. becoz dya nyanyi mekoong betul. erm, ak btul2 harap something la dr dya because dya nyanyi lagu my fav singer, tpi ~~, but overall not bad lar org ckap.
btw, iwan mantain best n cool. tuh yg penting sbenarnya. hahaha. ak tgk adira makin best lar. act, masa mggu tirai tuh ak mang dah aim dya sebb dya nyanyi lagu stacy. so, mcm terkonek sedikit sama dya. haha. n dah 3 minggu, ak nmpk dya mmg best la. cool jak, tak mngada2. ok lah tuh. haha.
*stop cerita psl AF*
now, move to our next presentation dpan cikgu.dj ! woahh. im quick busy skrg ni, tnga design…