Skip to main content

Posts

Showing posts from 2013

holiday !

assalamualaikum :) its been a while since i didn't post here! asal feeling like wanna write some entry mesti end up jadi draft ja . heee. soooo guys its finaaaallllyyy . oh yeah, red my previous post .. it was before the semester II start. And now, sem two was done, done. Lets thanked Allah for giving me new strength to walk this journey again and again.

okay well. sekarang dah masuk cuti sem. everybody was like yeayyy its holiday !! but then kesian juga kawan2 yang belom habis exam, haha. suffer a lot okay ! orang dok heret luggage, dorang tgh study tuk exam yg final week tu. sadis bunyi! aku yang balik agak lambat, agak lewat la sikit hehe pun rasa hilang mood study sbb ramai dah balik time tu. tapi aku buat relek jak sampai satu saat aku cakap dgn diri sendiri.. sikit lagi skit lagi.. jangan jatuh lagi!


nak di jadikan cerita tuk sem dua ni, aku concludekan tidaklah seteruk sem satu T_T sem dua ni aku rasa aku banyak bagi peluang tuk diri sendiri utk suka dgn UMP ni. and you kn…

when there's only me

assalamualaikum semua :) woahhh. seriesly its been a while since i did not update this blog. semua entry d biarkan dalam "draft". hehehe. i have no mood untuk post2 , even masa holiday trip ke bali pun i havent post yet. maybe nanti kot. hehe.

but then, i really have to write this entry . why? i dont want to forget what i will write here. 

sejak masuk UMP ni banyak sangat dugaan. in soo many wayss aku di duga and terus di duga :'( aku selalu aku yakin aku kuat hadapi semua, and hide it from others untill at one point i cry. because of them :') ya Allah, forgive me, sebab buat mereka sedih. aku pun taksangka this will be like this. somehow, maybe org mungkin takfaham the real situation but for me aku terlalu bersalah mengguriskan hati mereka. and buat dorang nangis. aku berdosa. ya Allah. aku terus kuat, bangkit dari kegagalan yang seolah2 terus kejar aku, sebab aku yakin dgn JANJI ALLAH. mungkin belum tiba masanya, abang aku cakap :')

untuk terus menangisi ? TIDA…