Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

loving and miss you all is mine

assalamualaikum....

wattchaa...haliiuuuuu readers &  bl0ggers. fuhh. punya lama x update bl0g ;'( sa sibuk lately ni n mmg malas maw update. skrg ni pun tgh yawning. hee~ btw, heyy , this 21st may i'll go to Pulau Labuan. and on 23 may i'll go for matriculation's reg. wuhuu. aku suda besar, mind to stay at hostel. dalam hati aku berkata, "damn!" tp this new life is just begin.revenge the fallen, try to capture the sky, attach to the success. ceh . ayat~ haha. yes, but i'll make this the real-real turning point. berubahh! insyaAllah. just wish me luck. XOXO


hari ni 17/5, i oredi done packing semua barang2 aku. so, skrg b0leh g0yang kaki tgk kawan2 lain kelam kabut beli barang2. hahaha. w0w! penjahat kan. hee~ mcm nda sbr msuk KML! wuuuhu.. h0pefully everythings gonna be fine and mine. haha.

one more things. i gonna miss my bestgirlfriends . hehe . "sahabat seangkatan keparat" yeaayy! kmi mmg keparat! HAHA. walaupun sk0la agama tp smua gila2. th…

matriks. here me come.

Assalamualaikum wbt peeps C:

haliuu. hye.. jam 11.45 am...h0h0..pergh..aq online since jam 7 am lg ok..hahha..smgt gila... after diz mybe akan jarang on9 laa..hehe ...okay, skrg tgh list-up apa2 yg maw d bawa d matriks .. xtau.. aku xpernah tggl ayam serama laa, mana tau maw bawa apa ..  maty lar ney..

btw, aq mmg akan pegi matriks. dan yg terbaru i know Ika kazen aku tu akan pegi kat Pahang tuk sambung study dlm kos Ekonomi & Perbankan Islam kat IKIP international college . Btw, ni kolej islam + b.arab, means mcm skola aku dulu, bljr maths in Arab. kan? haa. aww. kehilangan kawan okayy ;( tp xpala, dia smbg study gak kan, doakan jak terbaik tuk dia :) smga kita sama2 berjaya.

pasal matriks tu aku sbnrnya dah fikir masak2, aku maw ambil matriks . yeah! aku maw. And maw kongsi pesanan mummy kat aku , sbb dah 4hari kot aku tidur rumah mummy.


kurangkan main facebookcipta sejarah,buktikan kau cemerlangpointer mesti highjgn sia2kan masa 1tahun disana  
tu antara nasihat mummy. hurm. nas…

saya kat rumah mummy C:

salam hye bloggie. lama kan xupdate.h0h0. aku skg kat rumah my mummy ( aunty aku ) . dah 3 malam kat sini. InsyaAllah sok balik. short post. aku just  mahu gtau, aku akan pegi matriks C: doakan kejayaan aku okay C: iloveyoualls..nti balik ruma kita smbg cita .. daadaaa .

ILOVEYOU!

P/S: thnx mummy & family 4 de great layanan . iloveyou!