Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

Futher Study Lagi !

assalamualaikum semua :)

wahh. lama betul tak update blog . heheeh. sebelum tu, sa mau ucapkan SALAM RAMADHAN :) ramadhan kareem! skg dah hari ketiga berpuasa , Alhamdulillah smuanya okay dan best . ohyah sebelum sy terlupa, pada 13july hari tu dah keluar result UPU tuk semua lepasan Matrik/STPM/STAM/Diploma . Alhamdulillah, seperti biasa permohonan saya diterima. Terima Kasih Allah. Alhamdulillah dapat second choice saya.


pertama sekali time dapat ni rasa bersyukur sangat. bukan senang nak dpt tmpt kat IPTA ni. dari 6oribu org yg apply , kita kena fight . tahun ni cuma 30ribulebih org jak yg dapat . Alhamdulillah, sy salah seorang drpadanya. terima kasih Allah. Akhirnya, officiallynya aku keluar dari Science Stream. aku dah tinggalkan chemistry secara total. itu yang pasti lah :p mungkin ramai tertanya2 kenapa aku taknak amik engineering? jawapan aku, aku dah cuba , dah panjang jalan aku amik, tapi Allah lebih mengetahui akhirnya UPU menentukan aku sambung dalam bidang yg betul2 aku …