Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

semarak muzium 2011/2011

Assalamualaikum..
Hye everyoneeee :) Happy chinese new year to all my chinese prenz k! hppy cny !

manyak mendaa maw story. bh tp ni laaa , sa maw cer pasal SEMARAK MUZIUM :)
program ni best sgt.. alhamdulillah best sgt , thnkx to smua crew2 yg terlibat menjayakan program ni trumanya kepada pihak muzium labuan, marine and muzium chimney :)

 okay program ni diadakan pada 30/12/2011-31/12/2011 *dua hari satu malam. Program ni melibatkan tutorial CP1T1 dari science physical and student account under sir yusuf. Program ni nama dia "Semarak Muzium" OK! memang semarak you, baju kami warna merah lg , menyala nyala..hahaha


first day kami kat sana kami kena mendaftar n d beri peluang melawat muzium chimney..n nmpk sndri tu menara chimney. Dr sini la baru aku tahu chimney tu apa..n labuan ni femes dgn arang batu dulu. tuuii. punyala. hehe. start sini aku lbh berminat maw taw psl sejarah dia. time ni kakak2 n abang2 crew program ni mmg bg briefing psl muzium ni dgn sgt complete n best. …