Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

keluarga baru

Assalamualaikum wbt :) hello smua. okay menulis lagi untuk tidak termiss kenangan2 yg terukir dalam hidup nie. haha. hari ni ckp pasal kehidupan sbgi STUDENT :) student? dah lama ba sda jadi student tapi ni kali dah jadi MAHASISWI :) 

kehidupan kat sini tak byk beza dgn matrik , mungkin cuma dari sgi kebebasan .. di sini lebih bebas terbang.. n kalau iman x kuat mmg terbang terus laa! kena pandai2 jaga diri la kan? UMP ? bagi aku uni yg cukup bagus suda untuk aku wlupun ada jg kekurangan~ 

kat sini.. kawan ? kurang mmg kurang. mungkin baru lg kot. tp bg aku kat sini aku dah ada family sendiri. dak borneo :) mmg best . rasa mcm family sendiri. 

kawan2 dak borneo :) ni ja kawan2 yg sama gila, sama otak, sama semuanyaaa. kami nda kisah org pggl kami duduk atas pokok ka apa ka.  yg penting kami happy :)









jujurnya. aku rindu keluarga. suasana rumah. rindu sabah. tapi , mungkin kali ini lebih tabah =) 4years to go emy! mesti kuat :)