Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

lets count on me

salam . hallliuuu :")
hye hye . wah. lama x updatee . short && packed update.

almost one month suda aq kat KML. finallly, aku suda OKAY compare to first two weeks tu. thanks gak to KAK KAR yg selalu bg advise. thnx kak :) fes of  ol, rindduuu ng kawan2 kat school lama. sgt2x. as, dewy, tyra, wan, is, fariddd n anys! miss u guyss.

ckp sal kwn, kat KML nii ada jumpa kwn baru. honestly, feel very happy lar. sbb dpt grup tutorial yg GILA-MAW-MAMPUS! series! best smua, x mcm grup lain ~.~ haha!







Girls in my grup tu :: Aniem , Nad, Penny, Edong, Kak Julia, Bell,  Fina n Dayang Boys :: Ewan, Samuel, Dedi, Ali, Randi, Leo , Aqmil , Suzie (Shafiq) , Aryn, Zainul , Allan, Awang, 
ada yg tertinggal ka? haha. xda ba kan! ;p
semua dorg ni gilak2 best la yg penting! <3 hopefully after diz, akan makin happy okay C:
thnx 4 reading :)

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …