Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

holiday !

assalamualaikum :) its been a while since i didn't post here! asal feeling like wanna write some entry mesti end up jadi draft ja . heee. soooo guys its finaaaallllyyy . oh yeah, red my previous post .. it was before the semester II start. And now, sem two was done, done. Lets thanked Allah for giving me new strength to walk this journey again and again.

okay well. sekarang dah masuk cuti sem. everybody was like yeayyy its holiday !! but then kesian juga kawan2 yang belom habis exam, haha. suffer a lot okay ! orang dok heret luggage, dorang tgh study tuk exam yg final week tu. sadis bunyi! aku yang balik agak lambat, agak lewat la sikit hehe pun rasa hilang mood study sbb ramai dah balik time tu. tapi aku buat relek jak sampai satu saat aku cakap dgn diri sendiri.. sikit lagi skit lagi.. jangan jatuh lagi!


nak di jadikan cerita tuk sem dua ni, aku concludekan tidaklah seteruk sem satu T_T sem dua ni aku rasa aku banyak bagi peluang tuk diri sendiri utk suka dgn UMP ni. and you kn…