Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

new chapter

assalamualaikum.  :)  its been a long time i didnt post here.. miss you bloggie :p

new chapter. new life. make friends. new family.
firstly , i wanna thanked Allah for everythings. thank you bg sya peluang tuk sambung blajar lagi, terima kasih  bg sya peluang untuk terus menimba ilmu.

dah seminggu lebih kat sini. almost 2weeks ! its suppose to be 3 weeks. bt sa x dtg minngu induksi siswa oleh sebab tk dpt d elakkan :) 2weeks kat sini apa yg sa boleh ckp not bad . taklah teruk macam kat matrik. xdalah nangis2 mau balik KK . but still, saya org biasa jak, mestilah rasa rindu tu ada :) rindu mama , bapa , nick, kak boo , ika and ofkos egy :) and miss smua family besar saya, M.F.A !

and im really bersyukur sbb Allah sediakan sy kawan baik since KML lgi kat UMP nie, Nadzirah Ansian and Nur Farah Hanim Johari :) dorang ni dah mcm family saya . tanpa dorang ni sunyilah hidup sy kat sini. kawan2 semenanjung pun baik2 belaka :) but mungkin its hard for me to MASUK dgn cepat to their surroundin…