Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2010

stop being random .

swingging mood ~

no exact point .

just started .

shall i ?

looking deep into it. im tired. tired to be a victim of feeling's resentment .

sometimes its nice to be CRUEL .
but its GOOD to be nice .

i miss those moments .
why should diz happened to me ?

i hve tried too much .
but im still lose .
me ! me is a loser .
but i try to steady as well as what FARID said.

i've do somethings .
stupid ~!
forgives me .

i knew it.
but ~
i need a spirit to walk to the next chap .
i've no ones to talk to .
only YOU .

please gives me FIGHTER SPIRIT to walk this world .
to complete my mission .

atas namaMU ,
kmi berserah kepadamu.

kami hambaMu yg byk berdosa,
tidak layak untuk syurgaMU.
namun , tidak jugak kami sanggup untuk nerakaMU .


sekali aku rebah , sejuta kali aku bangun " , ramlee ag. murshid .

berat hati berat perasaan

ASSALAMUALAIKUM.

hurm. malam sudah tiba. baru abis tuition, truz ngadap laptop teringin nak catat something. tadi blajar chapter 3 - electromagnetism. blajar mcm nak electromagnt dlm RING BELL, RELAY , n CIRCUIT BREAKER. well, its fun n fine. wlupun bikin confuse tp adorable la org bilang. i should give credit to my sir .

next, aku lebih suka crita pasal beban. maw kata beban nda juga. ia lebih pada tanggungjawab, though. hurm. susah maw ckp. aku rasa aku menggalas satu harapan ramai tuk CEMERLANG for diz SPM due to 1peristiwa yg menimpa yg takyah aku ckp kat cne la kan. hurm. berat sgt. aku x sanggup hancuss kan perasaan smua org yg aku syg, kalo ak x struggle dlm prjalann aku kali ini. tpi, aku pun insan biasa, tau penat, tau maw main . tpi bila ak bt smua tuh, hati selalu berkata, "mi, pi blajar, igt DORG yg bg harpn ma ko ". haishh. susah tul taw. nda taw maw hndle ni benda mcm mana.

ok, aku maw crita psl 1crita ni , crita cigu.zack. dya jumpa bapak aku hari tuh. then, ba…