Skip to main content

saya rindu



T__________________________________T
saya R.I.N.DU kawan saya
saya AKAN rindu kawan2 saya
hmm ~

ntah knpa dekat2 abes skola ni mcm sebak *Cehh !
mcm rasa diz is the last suda kita akan kumpul2 .
kan ? bukan smua stay sekolah .
sedeyhh . gelak tawa kita kongsi sama2 .

dr BENCI ke SAYANG
dr SAYANG ke BENCI
dr BENCI kekal BENCI
dr SAYANG kekal SAYANG

wlu ada pahit tp itu indah
bt jadi isi kotak kenangan

sedihh maw tinggalkan kain hijau .
sedih maw tinggal baju kurung berkatup .
sedih maw tinggalkan tudung labuh .
sedih maw tinggalkan kes datang lambat pi sekolah .
sedih maw tinggalkan kes kena denda .
sedih maw tinggalkan kerja2 kursus
sedih maw tinggalkan kerja2 mendesign folia lawa2 .
sedih maw tinggalkan yg buat peka yang mmg malas maw buat
sedih maw tinggalkan cikgu2 .

rinduuuu. akann . rinduuuuu .
saya mcm takut mw ambik this last two paper .
takut kehilang byk memori .
mungkinkah kta jmpa lae tahun dpan ?
ada yg PLKN .
smpt ka ?



izzat . akan rindu sangad2 . apip juwaa :)

miss this moments . blum rapat pown ngan dorg time ni .
haha . farid maintain comel :)

miss this girl so much .
hope ble jumpa 1 day .
ohh anithh :)

budak2 paling gilak abad ini :)
miss time ne bcs time kami bt preparation tuk mjls perpshn PRA-U
miss these moments ..
arghhh .


nana , i miss u tooo .
sangad2 . ak rindu dgr kaw nyanyi .
ak rindu dgr kaw membebel-bebel .
aku rindu kaw yg ganas n kuat mamaM mee+telur ! HAHA .
aku rindu kauuu . walaupun kaw kadang2 kinpanasss.
tp aku rinduuu kaaaw !!
hope kaw bc ni possst :)


^KERINDUAN MELANDA^

p/s :: pics credited to As << ( ble bukak link ne )

Comments

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…