Skip to main content

tiada pernah percaya



air mata kasih sayang marah tiang tawa nangis

berhenti ka suda d cne ?
knp tyme SPM ?

kdg2 ak rasa kerdil sgt, sakit sgt , mcm aku yg jht .
tp hakikatnya ak cuma x mahu trus sakit .
apa yg aq igt smpy skrg .
yg pntg ak dh mnta maaf ng org y ak sakiti :(

dasyat sungguh ka KAMI ni smpy begitu sekali KAMU bt ?
xsangka DULU riang tawa sama2
kini HEMPUKAN PINTU menjadi santapan utk KAMI
knpa ? xfaham aku .
kadang2 sakit ati tp sedar mmg ada silp d sn.
tp layakkah org yg ada kena mengena trus spreading bnda xbagus 2 lae ar .
semakin BENCI org HIPOKRIT .
tp bak kata Tyra
jaga hubungan dgn tuhan
jaga hubungan dgn manusia .
biarkan mereka .
sedeyh :(

kpd kwn2 yg aq syg2 ni

DEWY
AS
TYRA
FARID
IS
WAN

korunx xkan pena padam dlm list kenangan terhebadd lam idup ak .
even , ak mmg kadang2 geram ng kmu .
HAHA . maaf andai ada silap & salah .
sedar ataw x only few months lae kita jmpa .
gonna mish uols sangad2 .
:)

SPM :
4 paper more to go !
CHEMISTRY
BIOLOGY
BATING
PQS

knpa post bnda ni sbb x mawu diri rasa terus bersalah sms jwb 4 paper ni .
sorry if saya done anything wrong to kamu, kamu, kamu .
doakan saya utk cemerlang .

SEMAKIN HABIS SPM , SEMAKIN RASA DIRI AKAN SEMAKIN JAUH DGN KAMU .

terima kasih ceriakan hari ku , tyme aku sedih kamu ada
wlupun cma sekelumit sedih tu yg kita kongsi .
tp sumpah . aku igt smpy bila2 .

psl wanyrah ::
^biar la gantung , spy lbh slmt ^
soorryy . if i got the mood back , i will smbg .

kawan2,
tolong ingatkan aku andai aku lupa kisah2 kita
kerana ak xsggp lupakan smua itu .
mgkin masa, situasi dn suasana mampu melupakan .
bantu aku, jgn bg lupa .
tolong igtkan ar














tyra , as ,
thank u ,
dtg tyme ak kehilangan
mgkin sda takdirnya begitu
maaf klu ak slu mrpk sm kamu
ak sayang kamu
tp maaf kalaw syg itu krg dr dia
ak sayang kamu smpy mati ! :)




p/s :: almost spend my day thinking of u



jgn pernah m'buka lembaran baru tnpa melihat k'blkg
blkg itu mngjar kita utk k depan .

You is just like a beautiful flower which I may not touch, but whose fragrance makes the garden a place of delight just the same .

^^ ambil msa agak lama mencarut nie .
siap ::
jam ::8.57 am
tarikh :: 4/12/2010

Comments

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…