Skip to main content

simpati dpt kawan mcm kau

salam readers. bloggers. kawan2 n haters.

oke. hari ni hapdet belog. act hari tu dah nk hupdate .
tp d sebabkan jari jemari saya sgt gatal lalu tetekan X kat googlechrome.
jawabnya, off la browser, yg d tulis tu xter'save'! hish. benci kalau nak igt balik =,=

honestly, malas nak update blog . muhaha.
okay, lately ni sgt sibuk dgn class pra-u sementara tunggu result SPM.
sibuk laa sangat. *_* paling sadis class pra-u sesi 2011 ni.
aku dah kena warn, sbb jarang dtg class. ohammjayy ! first time ever in mai life.
cikguu aku time form5 dulu siap pesan ng aku, kalau xnak dtg class pra-u ni, better jgn dtg trus.
okay. respon me > OH! *tu jew yg mampu kot!

okkay tuu citer sal pra-u class. jom kita cerita psl MULUTLONGKANg pula.
mulut longkang ? siapakah dia ? takyah korg tawu yg pastinya dia tw dia sepa.

kpd prompwan berkenaan, saya minta pada anda. tutup mulut tu rapat2.
mungkin skrg ramai xsedar dgn prangai jahat kau tu. tp 1just wanna tell u something.
Allah balas apa yg kau buat tu beb! jgn sbb kegilaan ko tu aku makin benci dgn kau
and one more pliz jgn hipokrt laa beb menyampah aku tgk kau tgur aku dpn public dgn lemah lebut eventhough kalau kita dua meet tgether kau xtegur pun aku kan?
benci meluat aku dgn prangai kau selama ni. n sudah2 la tu memburukkan org, sbb kawan aku yg kau benci tu takpernah memburukkan kau langsung. igt tu wahai pompwan. lg satu, jgn maw berlgak alim. mual aku tgk. pepura suci tp hakikatnya tuhan ja tawu. kdg2 aku rasa mcm taktahan dgr cerita psl kau ni. better kau berhenti laa. cukup2 la kau menyakiti hati org d sekeliling kau, jgn tambah lg derita wey!

p/s :: maaf atas segala bentuk carutan d atas ni. mmg menyampah tahap gaban aku ngan kau wey!
aku igt apa kau buat ng kawan aku tu sampai MATI !
kalau ko tya asal aku tulis ni kat blog n xjumpa n trus maki ko depan2.
aku jwb sbb aku igt kau kawan aku. 5 tahun 2bulan 6hari.

sekian tima kasi.


Comments

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…