Skip to main content

loving and miss you all is mine

assalamualaikum....

ni lar one borneo that i gonna miss . 
wattchaa...haliiuuuuu readers &  bl0ggers. fuhh. punya lama x update bl0g ;'( sa sibuk lately ni n mmg malas maw update. skrg ni pun tgh yawning. hee~ btw, heyy , this 21st may i'll go to Pulau Labuan. and on 23 may i'll go for matriculation's reg. wuhuu. aku suda besar, mind to stay at hostel. dalam hati aku berkata, "damn!" tp this new life is just begin.revenge the fallen, try to capture the sky, attach to the success. ceh . ayat~ haha. yes, but i'll make this the real-real turning point. berubahh! insyaAllah. just wish me luck. XOXO


xsmua mybestfenz ada dlm pic ney ;'(
hari ni 17/5, i oredi done packing semua barang2 aku. so, skrg b0leh g0yang kaki tgk kawan2 lain kelam kabut beli barang2. hahaha. w0w! penjahat kan. hee~ mcm nda sbr msuk KML! wuuuhu.. h0pefully everythings gonna be fine and mine. haha.

one more things. i gonna miss my bestgirlfriends . hehe . "sahabat seangkatan keparat" yeaayy! kmi mmg keparat! HAHA. walaupun sk0la agama tp smua gila2. thanx l0t guys f0r sweet mem0ries created btween us. esp to my kawan paling kilik- As c: ILOVEYOU. wakakaXD. to my KAMBING, tyra! muka ayu nmun gaya mcm kambing! hahahahahahhahaa .  to my kawan2 lain, thanks al0t. IMISSYOUSOMUCHDEAR. even aku tak mention smua nama , i'll always remember uols. esp wanyrahfrenz, Dewy, Farid, Is dan Wan C: best best best kwn ng kmu. jgn lost contack k, esp yg maw p IKIIIIIIIIIIPP tu. HAHAHAHA. and kawan2 pra-u esp pra-u A akusayangkamu! jah, meme n lain2x.  N special dedicatesss tu Aniss & Dewy. THANKYOU jd kawan aku. i'll nver forget uols. uols will stick on mind through my love.

just call me if u need me frenz. ;')
IMISSTOHPUANSOBADLY ;'(



Comments

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…