Skip to main content

cuti home made

aslmkm.
hello guys ? how's ur day? fine , fine, fine , I hope so :)
miss blogging miss sgt =)

before i start . come on guys, lets pray for our families at egypt ;(
may Allah bless them .
insyaAllah.

tajuk entry tu dh melambangkan aku cuti sakan.
knpa home made ? cuti buat2 sendirik la weyy.

aku cuti start cuti thaipusam, cuti, sukan, cuti raya china, cuti sabtu ahad.
hampir 2 weeks aku cuti.
*cuti sukan y d buat2 sendirik*
HAHA .

apa aku peduli? i dont care.
aku SEPI oke kat school.
dtg skul mmg la ada kawn2 gilak2 mcm cebe', lily, meme, eyra , mila n dll
thanks guys cause cheers my day . love uols !
but it still diff oke compare to my wanyrah frenz.
though its diff but much fun created, right ? kan cebe'
kadang2 i just feel like i can't stand this anymore.
sepi itu tak indah oke ?
aku skg takda nilai INDAH aku rasa.
kdg2 rasa mcm PATUNG!
org buat LAWAK pun aq tawa paksa.
org buat SEDIH pun aq tgk je.
tiada perasaan stlh kepergian kwn2.

aku xdpt join As sgt.
dah laen kelas.
aq r.i.n.d.u sgt ng dorg tp apakan daya.
takdr tertulis gitu.
arghhh ~ aku mmg tensyen.
aq mcm xnak g sch. lagik.
aq mcm nak on9 , on9 , on9 jep.
sbb tu ja buat aq happy.

rindu jgn ckp..
rindu my kawan2 ketat2.
takpayh list nama dorg, dorg sure tahu dorg tu sepa.

aku taktahu nak tulis apa. taktahu. taktahu.
kan? aq dh ckp aq skg dah no feel.
aq menulis ni pom sbb rindu.
oke la. till then, loves.

p/s :: jom beli cornetto!

Comments

  1. oi oi oi...
    lucah weyh khatimah..
    banyak2 word comeyh
    word 'sila kentut selepas baca' tu jugak yang ko pileh! ahahahahah~ emyemyemy!
    lucu!

    ReplyDelete
  2. HAHA .
    As, aq laa.
    asal owunx baca blog aku mesti tmbh angin.
    so, better buang.
    kan ?
    HAHA.
    ko xyah hypocrites.
    kaw pom sama kan ?
    HAHA

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kisah bilik AG.10

assalamualaikum n haliuu :D

hye hye heyyo heyyo! okay whatsup kwn2 ni ari? ok jg ka? hopefully, suma sihat and comel2 belaka. amboik! hehe. okayy, tnpa membuang masa yg byk, hri ni sa maw cer psl bilik! BILIK? knpa dgn bilik? hehe. sa maw cerita kisah bilik yg pernah sy diami di kolej matrikulasi labuan *KML* :D

dipendekkan cerita, bilik original saya ialah AG.10. apa e2 AG.10 ? hehe. actually .

A : Karisma A = BLOK A
G : Ground Floor
10 = Number bilik

dan pada akhir sem dua sya berpindah randah ke bilik 1.21 = blok A tingkt satu bilik 21 . yiii . bilik bestfriend saya iaitu Najie

kita mulakan dgn kisah ag.10.. sesungguhnya! ag.10 mencoret seribu satu kenangan kpd saya. tula bilik pertama saya kongsi dgn kwn2. karisma A tu dorm pertama sy. before this saya tdk prnh tggl asrama :) dlm bilik tu menyaksikan penat lelah, tangis, tawa, gembira, dendam, marah, sayang and mcm2 gik.

ada satu perkara kebetulan yg very amazing bg sy, sbb roomate saya kebetulan smua dr TAWAU. saya sorang jak dar…

kehidupan d KML ;')

Assalamualaikum wbt n salam satu kesedihan *for those who in sedih mood*

first of all before i start. let me cry. i wanna cry cry cry . homesick. gilaa. i miss my mom, my dad . i can't even stop think bout it even skrg ni dah msuk second week aq kat KML. its suppose to be KM-HELL. series. ok. aq xkisah if aq kena suruh bt kerja2 sendiri like cuci baju n so on. but aku xleh jauh dr parents aku. series. dulu b4 masuk KML aku rasa mcm 'oh yeah. aku boleh tggl jauh dr dorg..skjp jak tu homesick'..n rasa mcm xsabar maw cau dr ruma. but now, HELL NO! aku maw balik ruma, aq maw tgk mama aq hari2. aku nda thn wo sini. there's no happiness. yg ada PENING TEKANAN. you know what, aq blajar something kat sini that aq baru nmpk rasa SAYANG aku ngan parents aq yg sgt2 KUAT. b4 diz maybe aq mcm budak nakal kat rumah, slu lwn ckp mama. but now.. i want my mom, my dad besides me. *crying* ya Allah, kuatkan hati hambumu ini. Kadang2 aku rasa xble tahan wo..this is the first time aq rasa …

info mengenai chemical engineering

SALAM (: halo halo halo! hye eberiwan!
huargghh. ngantuk ar skg ne. tp takpa laa! okay hari ni maw kongsi cket pasal chemical engineering. mungkin ada yang masih kabur2, takfaham sgt what is chemical engineering/kejuruteraan kimia ni. esp for those yg lepasan spm tu. jom baca (:


Apakah dia bidang kejuruteraan kimia?

Kejuruteraan kimia adalah satu cabang profession kejuruteraan yang meliputi segala aktiviti sertaproses untuk menghasilkan bahan yang berguna dari bahan mentah, atau untuk menambah nilai sesuatu bahan.


Adakah jurutera kimia diperlukan di Malaysia?

Negara memerlukan seramai 29,000 jurutera kimia pada tahun 2010, menurut Datuk Rahmah Abu Kasim, Penasihat National Economic Action council (NEAC). Sehingga tahun 2000, jurutera kimia yang berkerja di Malaysia hanya berjumlah 2900 orang (The STAR, April 9, 2003). Di Malaysia, sebanyak 10 buah universiti menawarkan program kejuruteraan kimia (5 daripadanya berusia kurang dari 5 tahun, oleh itu belum menghasilkan graduan). Sehingga t…